donderdag 22 mei 2014

Avond4daagse 2014

De avond4daagse komt er weer aan! In Hoorn start deze dit jaar op maandag 2 juni en eindigt op donderdag 5 juni. Als je het leuk vindt kun je met een groep van school meelopen. Traditiegetrouw is dit de 5 kilometer. Olga neemt de organisatie hiervan op zich:

"De kosten bedragen 6 euro per persoon (4 euro voor de wandelvereniging en 2 euro voor de versnaperingen in de pauze). Voor diegenen die een wandelboekje willen en deze nog niet hebben komt er nog een euro bij (in dit boekje kunnen de kinderen per jaar een stikker en stempel van de avond4daagse krijgen en hun ervaringen er bij schrijven).

De inschrijvingen moeten al op 27 mei binnen zijn, dus ik hoop dat jullie de briefjes deze week al kunnen inleveren. Ik zit 's morgens tot 8.45 uur in de lerarenkamer om de briefjes in ontvangst te nemen. Om het administratief niet te ingewikkeld te maken, graag bij inlevering van de inschrijvingen de kosten meteen voldoen.

U dient zelf voor begeleiding van uw kind(eren) te zorgen tijdens het wandelen. Indien je al in het bezit bent van een wandelboekje, deze graag de eerste avond bij mij inleveren.

De eerste drie avonden verzamelen we om 17.45 uur bij de personeelsingang van het gemeentehuis (aan de zijkant) zodat we na controle van de deelnemerslijst om 18.00 uur kunnen vertrekken. Na de tocht komen we hier weer terug. De laatste avond vertrekken we om 20.00 uur vanaf het ABC-parkeerterrein achter de brandweerkazerne en eindigen we bij het gemeentehuis om de medailles in ontvangst te nemen."

Er is een brief meegegaan met de kinderen waar ook het inschrijfstrookje bij zit. Mocht u deze nog willen hebben, dan kunt u een exemplaar in de klas vragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten