vrijdag 4 juli 2014

hoe vond ik dit jaar van Joey

6 juni kregen Danique- richelle- sam-owen-joey-falyne het op om het afscheid van groep 8 te regelen en op die dag gingen wij met de vader van kjartan (Edwin)  al vast bespreken wat we wilden. Maar iedereen had iets anders Sam had wereld bal en ik had slag bal en fayline had levend stratego in het boesel bos.

En toen gingen we 2 weken later met de moeder van Julynne(Myrna) ook zitten. En toen ging het best wel goed want we hadden toen besloten om levend stratego te doen in het boesel bos.

Toen gingen we ook nog effe wat verzinnen om te geven aan de 8ste jaar en toen hadden we dat we een roos met een elfje gingen doen en dat was goed gegaan. Toen was het dinsdag 2 juli het afscheid en fayline had een plenning gemaakt voor die dag. En toen gingen we van school naar het boesel bos toe en toen gingen we teams maken en toen gingen we begingen. We hadden we effe pauze en een paar van de comici hadden dingen gemaakt .

En daarna gingen we het spel weer doen. En team blauw had gewonnen . En toen gingen we naar school toe en daar gingen we de elfjes geven en dat vonden ze heel leuk en toen was het afscheid al weer voorbij en nu is groep 8 weg .


GR Joey   
Geen opmerkingen:

Een reactie posten