donderdag 21 november 2013

Wat gebeurt er als internet er niet meer is....?


Wat gebeurt er als internet er niet meer is……??

Ik denk dat als internet er niet meer is dat veel mensen niet meer weten wat ze moeten doen en dat ze niet meer  beroemd kunnen worden want ze worden meestal  ontdekt op YouTube, en dat is er dan niet meer. De wereld zal dan een stuk saaier zijn want we hebben dan geen muziek meer ja een cd maar dat is ouderwets J

En dan hoe moeten we leren geen Engels meer geen rekentuin,
bloon, blogspot en nieuwsbegrip hoe moet dat dan. Dan moeten we weer saai in onze schriften. En een iPad laptop enz. dat kunnen we dan ook wel weg gooien want daar moet alles met internet en het is ook zonden om ze weg te gooien.

E-mailen dat kan ook niet meer wand dat gaan via internet dan moeten we weer ouderwets briefen gaan schrijven dat duurt een eeuw voordat ze eens aankomen, want als je beterschap wil wensen dan komt die kaart pas aan als die gene al weer beter is. Dat is ook geen succes.

Hoe kunnen we dan kijken als de regen met bakken uit de lucht valt wanneer dat over is. Dan kan je geen eens weg. Voordat het is gestopt.

Online spelletjes kan dan ook niet meer heel veel mensen raken dan ook hun baan kwijt want die maken online spelletjes denk je dat die mensen daar blij mee zijn nee dus.

Het is ook 10x zo moeilijk om met elkaar contact te krijgen anders stuur je gewoon ff een e-mail dat kan dan ook niet dan moet je echt al naar iemand toe gaan dat  is ook niet leuk, maar soms wil je ook gewoon ff e-mailen en dan moet, je gewoon naar iemand toe om elkaars verhaal te horen misschien wonen die wel heel ver.

Ik vind dat internet gewoon moet blijven

Groetjes Romy Brinkman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten