dinsdag 24 juni 2014

De heen weg naar Texel

Woensdag 18 juni, ging groep 8 naar Texel. We moesten om kwart over acht al bij de parkeerplaats van het kerkje op de plantage zijn. Daar moest alle bagage en de fietsen ingeladen worden in de vrachtwagen. Daarna moesten we de auto’s in. We werden uitgezwaaid door de hele school. Ik zat bij mijn vader in de auto met: Eline W, Rosanne, Larz, en meester Harry. Tot de boot zaten we in de auto.

Bij Den Helder aangekomen gingen we de auto’s uit. We moesten nog een tijdje wachten, dus gingen we liedjes zingen. Eindelijk mochten we de boot op. We hadden heel veel brood mee. Dus dat gingen we voeren aan de meeuwen. De begeleiding ging binnen zitten, terwijl wij de meeuwen voerden. Eerst gooiden we allemaal kleine deeltjes. Daarna gingen er hele broodjes de lucht in. Er werd afgesproken dat we tegelijk zouden gooien. Het was 3,2,1 en daar vlogen er heel veel broodjes de lucht in. Was echt grappig om te zien, hoe de broodjes de lucht in gingen.

Toen we van de boot af waren werden de fietsen uitgeladen. Wij moesten daar 15 kilometer fietsen. Terwijl een paar begeleiders met de vrachtwagen mee naar het kamphuis de snelle route namen. We reden door heel veel mooie weilanden. Soms reden we zelfs  waar de schapen over de weg heen konden lopen. En eindelijk kwamen we aan op Jonkersbergen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten