dinsdag 24 juni 2014

Griezeltocht

 

We gingen donderdagavond op Texel de griezeltocht doen. Voordat we begonnen gingen we eerst een spel doen om alvast in de stemming te komen. Toen het helemaal donker was gingen we op de fiets naar het bos toe om de griezeltocht te lopen ik vond het wel spannend.
Eenmaal in het bos aangekomen vertelde meester dat er in het bos allemaal reflectoren op de bomen waren gespijkerd zodat die lichtjes het pad vormden. Toen vroeg meester welke kinderen de griezeltocht helemaal niet wilden lopen, want die gingen dan met juf Sanne mee naar het eindpunt, dat waren 2 kinderen. Daarna vroeg meester wie er niet met ze groepje ging lopen, want je moest met een groepje van minimaal 4 kinderen lopen, sommige groepje werden samengevoegd. Dan ging meester 1 voor 1 met de groepje iets verderop zitten en het verhaal van de griezeltocht vertellen.
Toen alle groepjes waren vertrokken  bleven er nog een paar kinderen over want die liepen samen met meester Harry als laatste , dan was de griezeltocht minder eng. Ik vond het best wel spannend. sommige begeleiders vond ik wel eng. Je werd door een begeleider nat gespoten. Later waren we allemaal bij het eindpunt aangekomen en moesten we de vloek opheffen, toen we dat hadden gedaan gingen we weer terug naar het kamphuis.
Groetjes Zoë

Geen opmerkingen:

Een reactie posten